Greenfeesamarbeten 2018

Klubb Senior Junior Kommentar
Åre GK  Vard 250
Helg 325
150 kr Gäller fullvärdiga medlemmar och junior i seniors sällskap, gäller ej kampanjgreenfee.
Kungsbacka GK

100 kr rabatt

- " -
Mora GK 100 kr rabatt 50% - " -
Kils GK 50% 50% - " -

Tobo GK Vard 225 kr Fritt - " -
Samtliga samarbetsbanor utom Arlandastad GK och Ljusterö GK enligt nedan utöver samarbete om fria vardagstider (gäller endast fullvärdiga medlemmar) 100 kr rabatt alt.halv greenfee lö/helgd   - " -

Härutöver har fullvärdiga medlemmar(gäller ej vardagsmedlemmar) ömsesidigt fritt spel under vardagar
på Arlandastad Golf "Nya banan", Tjusta Golf (även helgd efter 14.00),  samt på Fors Golf 18-hålsbana. På dessa banor
disponerar Vallentuna GK 48 starter på vardagar per vecka med bokning max 6 dagar i förväg. På motsvarande sätt disponeras 24 starter per vecka på Ljusterö Golf, Uddevalla GK, Gotska GK samt Gumbalde GK(även lörd, helgdag efter 14.00), Väddö GK och När GK(utom juli månad). På Mälarbadens GK, Sundsvalls GK, Timrå GK, Öjestrands GK och Leksands GK disponeras 20 starter per vecka under vardagar. På Hässelby GK diponeras 14 vardagsstarter per vecka.
På Skerike GK i Västerås disponeras 16 fria starter i veckan och gäller alla vardagar samt lörd-helgdag efter kl 14.00 på motsvarande sätt disponeras 20 starter på Tortuna GK mellan Enköping och Västerås.
Samarbetena är ömsesidiga och gäller så länge sommargreenerna är öppna. För ovanstående samarbetsklubbar gäller halv ordinarie greenfee på helger
(först till kvarn gäller!!)

Vidare diponerar fullvärdiga medlemmar i Vallentuna GK 24 starter/vecka under vardagar på Åkersberga GK.