Greenfeesamarbeten 2018

Klubb Senior Junior Kommentar
Åre GK och Skövde GK Vard 225
Helg 275
100 kr Gäller fullvärdiga medlemmar och junior i seniors sällskap, gäller ej kampanjgreenfee.
Kungsbacka GK

200 kr rabatt

- " -
Mora GK 100 kr rabatt 50% - " -
Kils GK 100 kr rabatt 50% - " -
Gräppås GK 280 kr Fritt - " -
Tobo GK Vard 225 kr Fritt - " -
Samtliga samarbetsbanor utom Arlandastad GK och Ljusterö GK enligt nedan utöver samarbete om fria vardagstider (gäller endast fullvärdiga medlemmar) 100 kr rabatt alt.halv greenfee lö/helgd

Härutöver har fullvärdiga medlemmar(gäller ej vardagsmedlemmar) ömsesidigt fritt spel under vardagar
på Arlandastad Golf "Nya banan", Tjusta Golf,  samt på Fors Golf 18-hålsbana. På dessa banor
disponerar Vallentuna GK 48 starter på vardagar per vecka med bokning max 6 dagar i förväg. På motsvarande sätt disponeras 24 starter per vecka på Ljusterö Golf, Uddevalla GK, Gotska GK samt Gumbalde GK, Väddö GK och När GK(utom juli månad). På Mälarbadens GK, Sundsvalls GK, Timrå GK, Öjestrands GK och Leksands GK disponeras 20 starter per vecka under vardagar och på Sofielunds GK disponeras 16 starter per vecka på motsvarande sätt och på Hintons Golf (Rönnebäcks GK, Malmö City GK) i Malmö disponeras 36 vardagsstarter per vecka. På Hässelby GK diponeras 14 vardagsstarter per vecka.
På Skerike GK i Västerås disponeras 16 fria starter i veckan och gäller alla vardagar samt lörd-helgdag efter kl 14.00.
Samarbetena gäller så länge sommargreenerna är öppna. För ovanstående samarbetsklubbar gäller halv ordinarie greenfee på helger.
(först till kvarn gäller!!)

Vidare diponerar fullvärdiga medlemmar i Vallentuna GK 24 starter/vecka under vardagar på Åkersberga GK.