Precis som damkommittén verkar för att försvara damernas intresse gör herrkommittén det samma fast för deras intressen.

Även i år spelar vi dam/herrgolfen på tisdagar med starttider mellan kl 17.00-18.30. Första speldag beräknas vara tisdag den 14 maj. Anmälan görs då under fliken "Boka herrgolf/krogrundan. Varannan boll skall vara damboll, så var noga vid bokning.

Avslutningstävlingen kommer att gå över 18 hål den 17 september med kanonstart och gemensam middag och prisutdelningar.

Som vanligt spelar vi 9 hål med varierande deltävlingar i form av närmast pinn, längsta drive eller minst antal puttar. Nytt för i år betala startavgift med Swish

Nu ser vi fram emot en solig och varm säsong 2019 . Nu kör vi

Ordförande: Göran Wängelin, 0706714613.

Frukostgolfen
Spelas på tisdagar kl 0530 med samling utanför klubbhuset. Start den 8 maj.
Kontaktperson: Per LIndström 070-543 4461
Vi spelar 9 hål Pb följt av frukost bestående av ägg & bacon samt prisutdelning.Tävlingen är perfekt för dig som vill vara på jobbet kl 0900