Seniorkommittén - Aktuellt

Seniorkommittén har beslutat att alla som är 55 år (födda 1964 och tidigare) får delta i
seniorernas aktiviteter. Det gäller även onsdagstävlingarna sommaren 2019.

Vid klubbmatcher gäller 60 år (födda 1959 eller tidigare).

OBS! Endast medlemmar får deltaga i våra aktiviteter.

Vill informera om följande:

1. Priser för måltider vid onsdagstävlingarna.

Köper du ett häfte med 10 ggr kostar det 850 kr/häfte. Köper du en singel lunch och betalar innan onsdagstävlingen kostar lunchen 90 kr. Betalar du lunchen efter spelet är priset 98 kr.

2. Regler för er som är +75 (födda 1944 eller tidigare).

Du kan välja att spela från gul eller röd tee. När du anmäler dig till tävlingen kommer det upp att du kan välja mellan röd eller gul tee eller kryssa i att du är +75 och då blir du automastiskt insatt att spela från röd tee. Har du anmält en tee och det står på scorekortet kan du INTE välja annan tee utan att informerat tävlingsledningen.

3. Tid för golfen

Försök att hålla speltiden 4,45 timmar. Gör er beredda att slå från tee. Skriv resultatet när ni kommer till nästa tee. Gå till era bollar och gör er beredda att slå. Då tror jag vi klarar tiden. De som lottar på måndagarna ska också titta på hur vi ska lotta bollarna så vi slipper avsluta ronden med promenad från hål 4 och 13. Vi kör några veckor till med start 08.30.

Vill du ha ytterligare info, maila din fråga till seniorkommitten@vallentunagk.se så återkommer vi med ett svar.

VÄLKOMNA ATT DELTAGA