Kanonerbjudande!

Fritt spel på Vallentuna Golfklubb och vardagar på samarbetsbanor (Arlanda Stad (Nya banan), Fors Golf, Tjusta GK, Väddö GK, Mälarbadens GK, Ljusterö GK, Gotska GK, Gumbalde GK, När GK, Uddevalla GK, Hintons Golf (Rönnebäck / Malmö City), Leksands GK, Timrå GK och Sundsvalls GK) där vi disponerar 20-48 starter per klubb och vecka. Vidare disponeras 24 starter/vecka på Åkersberga GK och 14 resp 16 starter på Hässelby GK resp Sofielunds GK. Vidare disponeras greenfeesamarbeten. Samarbetena kommer att se liknande ut 2018.
Anmäl dig nederst på sidan snabb behandlig, välj "All-In 2018" (4995 kr).

Juniorer (-14 år): 695 kr
Juniorer (15-21 år): 1 295 kr

Teckna Mitt-i-Livet-medlemskap
Kostnad för 2018 är 2 495 kr och inkluderar medlemsavgiften (SGF) på 600 kr samt 5 st greenfee.
Vid vidare spel betalar du 50% av ordinarie greenfee.

Vardagsmedlem: 3 495:- (spela fritt vardagar på Vallentuna GK, 50% av ordinarie greenfee på lörd-helgdag)

Introduktions medlem (endast golfkursdeltagare): 1 495:-

Man få spelar innan kl 08.00 Mån – Fre och efter 18.00
Lördag & Söndag efter 16.00

Studentmedlemskap

Som student kan det vara svårt att få hushållskassan att räcka till, därför har vi på Vallentuna Golfklubb skapat två former av studentmedlemskap. För att kunna ta del av studentmedlemskapet måste du kunna uppvisa giltig legitimation i form av antingen kårlegitimation, studentkort, csnkort eller mecenatkort i kombination av körkort eller vanligt leg. Årsavgift 1 995 kr.

Medlemskap*