Kanonerbjudande!

Fritt spel på Vallentuna Golfklubb och vardagar på samarbetsbanor Arlandastad Golf "Nya banan", Tjusta Golf,  samt på Fors Golf 18-hålsbana. På dessa banor
disponerar Vallentuna GK 48 starter på vardagar per vecka med bokning max 6 dagar i förväg. På motsvarande sätt disponeras 24 starter per vecka på Ljusterö Golf, Uddevalla GK, Gotska GK samt Gumbalde GK, Väddö GK och När GK(utom juli månad). På Mälarbadens GK, Sundsvalls GK, Timrå GK, Öjestrands GK och Leksands GK disponeras 20 starter per vecka under vardagar. På Hässelby GK diponeras 14 vardagsstarter per vecka.
Anmäl dig nederst på sidan snabb behandlig, välj "All-In 2018" (4995 kr).

Juniorer (-14 år): 695 kr
Juniorer (15-21 år): 1 295 kr

Teckna Mitt-i-Livet-medlemskap
Kostnad för 2018 är 2 495 kr och inkluderar medlemsavgiften (SGF) på 600 kr samt 5 st greenfee.
Vid vidare spel betalar du 50% av ordinarie greenfee.

Vardagsmedlem: 3 495:- (spela fritt vardagar på Vallentuna GK, 50% av ordinarie greenfee på lörd-helgdag)

Introduktions medlem (endast golfkursdeltagare): 1 495:-

Man få spelar innan kl 08.00 Mån – Fre och efter 18.00
Lördag & Söndag efter 16.00

Studentmedlemskap

Som student kan det vara svårt att få hushållskassan att räcka till, därför har vi på Vallentuna Golfklubb skapat två former av studentmedlemskap. För att kunna ta del av studentmedlemskapet måste du kunna uppvisa giltig legitimation i form av antingen kårlegitimation, studentkort, csnkort eller mecenatkort i kombination av körkort eller vanligt leg. Årsavgift 1 995 kr.

Övrigt
Vid ny- eller omregistrering av med medlem i Golfens IT-system (GIT) tillkommer en registeringsavgift om 200 kr (gäller ej adressändring). I samband med registrering godkänner medlem att namn offentliggörs på anmälnings- och resultatlistor samt att golfvänner kan finna medlem vid bokning av golftider. Önskar medlem ej vara synlig enligt ovan måste det anmälas till kansliet i särskild ordning.

Är du anställd och har friskvårdsbidrag på arbetsplatsen kan arbetsgivaren medge bidrag till din golf.
Se mer på http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/ .

Önskar du delbetala din avgift i Vallentuna GK går det fint genom golfförbundets samarbete med "More Golf" se: http://moregolf.golf.se/kortet/medlemskortet

Medlemskap*