Kansli och reception

Om reception och kansli är stängd skall ni skriva in Er i greenfeepärmen. Poletter och vagnar kan även köpas i restaurangen!

www.stockholmsgolfvecka.se

Besök stockholmgolfvecka.se här: Länk här

Banan

Banan är öppen. Tidbokning gäller under receptionstid, övriga tider bollränna. Skriv in Er i greenfeeboken. Greenfeekontroller förekommer!
Hjärtligt välkomna!

Greenfee
Vardag: 450 kr, Lörd/helgdag: 650 kr vinterslingan endast 100 kr
Gäster med Golfhäftet är hjärtligt välkomna. Golfhäftespriset är beräknat mot ovanstående ordinarie greenfeepriser och kan inte kombineras med andra rabatter.

Avgifter 2018

Medlemmar som icke-medlemmar är hjärtligt välkomna att komma och spela hos oss på Vallentuna GK. Medlemmar kan boka två vardags- och en helgtid 14 dagar i förväg och gäster kan boka en vardags och en helgtid 7 dagar i förväg. För gällande greenfeepriser samt priser för övrigt se nedan. Greenfeesamarbeten hittar ni under fliken "KLUBBEN". På/för samarbetsklubbar där fritt spel erbjuds på vardagar för fullvärdiga medlemmar så gäller detta endast då ordinarie greener är öppna.
Introduktionskort medges endast för sällskapsspel i mån av plats under vardagar och lörd-helgdag efter 14:00 och efter kontakt med klubben minst en dag i förväg.

Greenfeepriser 2018

Vuxna Helgdagar Vardagar
Greenfee 650 kr 450 kr
Gäst till medlem
(gäller alla i bollen)
325 kr 225 kr

Vi tar ej emot MORE GOLF CHECKAR eller SVENSKA GOLFKUPONGER eller Dylikt, ENDAST GOLFHÄFTET.

Vi tar emot golfhäftet och med det får du spela alla tider till halva priset på ordinarie Greenfee. Vardagar 450: -, helger och röda dagar 650: -.
Halva priset på Green Fee gäller endast en gång och går inte att kombinera med andra erbjudande eller rabatter.

Kampanjer förekommer och kan inte kombineras med andra rabatter.

Juniorer Helgdagar Vardagar
Greenfee 300 kr 200 kr
Gäst till medlem
(gäller alla i bollen)
200 kr 150 kr
Från samarbetsklubbar 200 kr 150 kr

Greenfee med boende Helgdagar Vardagar
Boendet sker på Hotel Vallentuna vid Vallentuna idrottsplats www.hotelvallentuna.se
Paketet innehåller en greenfee och en övernattning. Paketet bokas direkt med hotellet.
Från 695 kr Från 695 kr

Övriga priser

Kampanj greenfee

9 hål medges endast måndag-fredag (ej lörd, helgdag) med start på hål 10 före kl 09:00 i mån av plats och alla dagar från hål 1 efter kl 18:00. Pris 250 kr vardgar och 350 kr helgdagar.
Gäst till medlem 9 hål 200 kr vardagar, 250 kr lörd/helgdagar
Junior 9 hål 100 kr vardag, 150 kr lörd/helgdagar

18 Hål före 28 april och efter 30 september; 250 kr vardagar, resp 350 kr lörd/helgdagar.

Spela 36 hål: Andra rundan halv greenfee. (I mån av plats) Kan ej kombineras med andra rabatter.

Vinterslingan 9 hål provisoriska greener nov - mars 100 kr.

Hyra golfbil

Körkortregler gäller vid hyra av golfbil på Vallentuna GK. Pris 350 kr per tillfälle och 18 hål oavsett om brukaren innehar läkarintyg eller ej.

Medlemserbjudande: 2 500 kr 10 gånger (i mån av plats), 1 500 kr per helår för handikappad med sjukintyg 10 gånger (i mån av plats)

Färd med egen golfbil på banan

100 kr / 18 hål respektive 1000 kr / årskort. Giltigt trafikförsäkringsbevis måste uppvisas!

Hyra golfvagn

400 kr för 15 gånger
30 kr för 2- eller 3-hjuling (avser 18 hål)

Range

Poletter 34 bollar: 30 kr

Övrigt

Greenfee gäller för 18 hål, men i mån av plats får man spela ytterligare 18 hål för halv greenfee (summa 36 hål). Den andra rundan kan inte bokas innan man spelat klart den första.

Hundar:
Man får ha med sig hund, men dem måste vara kopplad och man tar fullt ansvar för sin/sina hundar.

Barnvagnar:
Det är tilllåtet att ha med en barnvagn, tänk på att man måste ha en olycksfallsförsäkring.

Återbetalning

Våra greenfeegäster får avgöra om de vill spela eller inte, har man bestämt sig får man ingen återbetalning.

Blixt & Åska

Man får inte spela i sådana förhållanden, har man redan börjat och inte spelat 9 hål får man en greenfee check som kompensation.

Tävlingsavgifter 2018

Klubbtävlingar: 100 kr/deltagare
Greenfee vid tävlingar: 350 kr/gäst + tävlingsavgift, vid partävling 250 kr/gäst+tävlingsavgift.
Senioronsd samt dam- och herrtorsd: 30 kr/deltagare

Företagsgolf/Kompisgolf

299 kr/deltagare (exkl moms) minimum 8 spelare, vardagar. 399kr/deltagare (ex moms) minimum 8 spelare, röda dagar + helgdagar. Denna rabatt kan ej kombineras med andra rabatter. Priset gäller för alla i gruppen (Golfhäftet, Introduktionskort och liknande gäller ej vid dessa bokningar). Vid denna typ av arrangemang bokas 4-bollar, önskas 3-bollar ökas priset med 100 kr/deltagare. Deltagarna fyller själva i sina scorekort och sköter själva sin ev tävlingsform

Kontakta kansliet för mer info!

Tävlings- och resultatservice kan beställas (2.000 kr). Då erhålls upplagd tävling i GIT, utskrivna scorekort med ev logotype, resultatservice, närmast hål service samt utskrivna resultatlistor. Bokning låses senast 7 dagar före spel och samliga bokade tider kommer att debiteras.

Vid andra förutsättningar kontakta kansliet.

Övrigt

Är du anställd och har friskvårdsbidrag på arbetsplatsen kan arbetsgivaren medge bidrag till din golf.
Se mer på http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

Introduktionskort

Gäster med intoduktionskort (PGA, GAF och liknande) är hjärtligt välkomna att besöka oss med fritt spel vid två tillfällen under säsongen. Bokning ska ske minst ett dygn i förväg och anmälan på plats ska ske i så god tid att kort presentation medges. Introduktionskort medges ej vid tävling.

Calle Malmberg
Klubbchef@vallentunagk.se