Damkommittén - Aktuellt

VÄLKOMMEN alla damer torsdagen den 2/5 kl 18.00 till vårmiddag för info, modevisning och alla får en lott. Anmälan middag bindande till mona-wangelin@gmail.com senast 25/4. OBS! meddela även om någon allergi.Middagen betalas i restaurangen.

Varmt välkomna alla, juniorer och seniorer till Damgolfen 2019. Vi kommer att spela 9 ggr innan sommaruppehållet vecka 28 med start tisdag 7/5 kl 17.00 - 18.30. Damerna bokar sig tre och tre i bollarna. (Även herrarna spelar då).

Efterlysning! Frivillig till Damkommittén, anmäl dig till Mona.

Passa också på att spela Eclectic där du ser hur du förbättrar dig på varje hål under säsongen.  Betala 100;- när du börjar fylla i scoren. Alla får pris vid avslutningen 17/9-19.

Bilderna visar hur kul vi hade 2017.

Härliga golfdamer på avslutningen av torsdagsgolfen 2017!

3 Vinnare; Glada pristagare fr v; Helene Abrahamsson 3-a, Britta Lundkvist 1-a Anne-Maria Örneholm-Hägglund 2-a