Damkommittén - Aktuellt

OBS! Det går ännu ej att anmäla sig till tisdagsgolfen 25/6 fr o m kl 17.00 på hemsidan, så mejla mig mona.wangelin@gmail.com vilken tid ni vill spela så sätter jag ihop bollarna, varannan dam och herr.

18/6. Ikväll bara 7 damer. Vi skulle bli väldigt glada om flera ville komma och spela med oss på tisdagkvällar, så välkomna! Nu bara två ggr kvar innan sommaruppehållet. Sedan startar vi igen 6/8.                En solig kväll igen. Rigmor Öberg 1:a och närmast hål på 6:an. Helene Abrahamsson 2:a och Annika Hörnsten 3:a.

11/6. Inget regn ikväll heller, vi har väldig tur med vädret. Men vi önskar se många fler damer på tisdagar. 1:a Agneta Sterner, 2:a Marianne Österlind, 3:a Mona Wängelin som också vann puttarna.

4/6  fick vi en alldeles underbar sommarkväll. Tur med vädret som vanligt när damerna spelar. 8 damer kom. Vi spelade poängbogey och längsta drive. Tre damer med 16 p. Rigmor 1:a, Mona 2;a och Lena Jansson 3;a.

28/5. En fin kväll. Visserligen öppnade sig himlen med en ordentlig regnskur på ett hål, sedan var det över. 8 damer, varav flera spelade suveränt. Rigmor Öberg 1:a, Harriet Hermansson 2:a och Helene Abrahamsson 3:a.

21/5 en strålande kväll. Underbara 12 damer kom. 1:a Berit Helenius, 2:a Elisabet Ödmark, 3:a Lena Jansson. Puttävling bara 14 puttar Berit Helenius.

14/5 kom 11 damer, glada och spelade bra. Mona Wängelin 1:a med 33 slag. Jessica Lindblad 2:a och Annika Hörnsten 3:a.

Igårkväll 7/5 kom 9 tappra damer och spelade hål 10 till 18  trots hot om regn. Vi klarade oss riktigt bra med bara några droppar och fick en del sol. Rigmor Öberg kom 1:a med 36 slag. Mona Wängelin 2:a också med 36 slag. Lena Jansson 3:a och närmast hål på hål 15.

VÄLKOMMEN alla damer torsdagen den 2/5 kl 18.00 till vårmiddag för info, modevisning och alla får en lott. Anmälan middag bindande till mona.wangelin@gmail.com senast 25/4. OBS! meddela även om någon allergi.Middagen betalas i restaurangen.

Varmt välkomna alla, juniorer och seniorer till Damgolfen 2019. Vi kommer att spela 9 ggr innan sommaruppehållet vecka 28 med start tisdag 7/5 kl 17.00 - 18.30. Damerna bokar sig tre och tre i bollarna. (Även herrarna spelar då).

Efterlysning! Frivillig till Damkommittén, anmäl dig till Mona.

Passa också på att spela Eclectic där du ser hur du förbättrar dig på varje hål under säsongen. Betala 100 kr i kuvert med namn och datum när du börjar fylla i scoren och lägg i brevlåda i Damrummet. Alla får pris vid avslutningen 17/9-19. Skriv in namn och sätt pluppar på anslagstavlan. Flest birdie få också pris på avslutnongen

Bilderna visar hur kul vi hade 2017.

Härliga golfdamer på avslutningen av torsdagsgolfen 2017!

3 Vinnare; Glada pristagare fr v; Helene Abrahamsson 3-a, Britta Lundkvist 1-a Anne-Maria Örneholm-Hägglund 2-a