Seniorkommittén - Klubbutbyte

KLUBBMATCHER 2019

Vallentuna Golfklubb har utbyte på seniorsidan med:
Arninge GK, Brollsta GK, Djursholms GK, Gotska GK, När GK, Tortuna GK, Waxholms GK, Wäsby GK och Österåkers GK.

Klubbmatcherna ger oss möjlighet att träffa golfare från dessa klubbar och därmed möta nya golfvänner.

Ansvarig för klubbmatcherna är:
Thomas Henrikson  mailadress: thomas.w.henrikson@gmail.com

Datum för klubbmatcherna:
17/5 Waxholms GK borta  avgift 250 kr inkl. greenfee
Waxholm vann med 334 poäng mot Vallentunas 296 poäng. Segrare blev Bror Wilhelmsson från Vallentuna med 36 poäng. Stort GRATTIS. Vi tar nya tag mot Tortuna GK nästa fredag.

24/5 Tortuna GK borta  avgift 50 kr. 0 kr greenfee
Tortuna GK vann med 914 slag mot Vallentunas 944 slag. Segrare blev Bengt Göran Broström Vallentuna GK med 70 slag.

14/6 Österåker/Wäsby borta  avgift 250 kr inkl. greenfee
Efter att Vallentuna vunnit 2 år i rad blev vi i år tvungna att lämna ifrån oss pokalen till Wäsby GK. Wäsby vann på 780 slag före Österåker på 791 slag och Vallentuna trea på 819 slag. 10 bästa nettoscorerna räknades per klubb. Det 3 bästa i Vallentuna var BG Broström 77 slag, Peter Bergfeldt 79 slag och Per Kollberg också 79 slag. Nu tar vi nya tag inför höstens klubbmatcher.

1-2/8 Gotska GK/När GK hemma  avgift 50 kr per dag
16/8 Arninge/Brollsta hemma  avgift 50 kr
27/8 Djursholms GK borta  avgift 50 kr. 0 kr greenfee

Anmälan till resp. klubbmatch ska ske på GIT.se och Min Golf.  Anmälan kommer att vara öppen ca 1 månad före speldag. 20 st första anmälda får delta. Sedan finns en reservlista som vi tar av vid behov. Avgifter se ovan. Åldersgräns vid klubbmatcher är +60 år (födda 1959 och tidigare). Spelformen är slaggolf.

OBS! Ytterligare information se på anslagstavlan i klubbhuset